Cautare

839 de rezultate pentru "raiffeisen bank" (2.88 secunde)
BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania si Bancpost au fost institutiile de credit a caror activitate s-a remarcat in acest context. ... Desi portofoliul Raiffeisen Bank s-a imbogatit anul trecut cu noua produse, o parte dintre acestea sunt pretentioase si vizeaza un segment restrans de clienti.
Raiffeisen Bank a lansat un card de credit destinat IMM-urilor - "Business Credit Card", de tip VISA, in lei, cu utilizare internationala.
Actionarii majoritari ai BCR isi propun sa transforme noua achizitie in cea mai profitabila banca din intreg grupul Erste Bank, potrivit Deutsche Welle.
Sistemul bancar va resimti in semestrul al doilea o presiune mai mare din cauza creditelor neperformante, in contextul in care multe societati si-au consumat rezervele, iar falimentele majore nu vor intarzia sa apara, a declarat presedintele UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.
Clientii din America ai Bank of China vor putea sa schimbe yuani in SUA. Filiala new-yorkeza a bancii chineze a declarat ca schimbul se va face direct si din sucursalele Bank of China din SUA, practica deja posibila in bancile occidentale.
Millennium Bank a lansat un concurs cu premii consistente pentru a promova recent lansatul e-Cont, primul cont curent din Romania pentru a carui deschidere nu este necesara nicio vizita la banca.
În plus, în cazul în care cardul este folosit la POS, posesorul sau beneficiaza de o perioada de gratie“, au declarat surse oficiale din Raiffeisen Bank Craiova.
Unele dintre modelele noastre arata faptul ca leul ar putea fi supraevaluat cu peste 30%“, se arata într-un raport al bancii daneze Danske Bank, citat de www.curs-valutar.ro. ... Deocamdata nu trebuie sa-si faca griji“, au declarat surse oficiale din Raiffeisen Bank Craiova.
„Pentru un credit de 60.000 de euro, pe perioada maxima, este nevoie de un venit net lunar de 2.600 de lei, în cazul în care creditul este în euro, sau de 2.300 de lei, daca împrumutul este în franci elvetieni“, au spus surse oficiale de la Raiffeisen Bank Craiova.
Bancile cele mai active in recrutare pentru agentiile nou-deschise sunt Raiffeisen, UniCredit-Tiriac Bank si Bancpost, potrivit bankingjobs, site dedicat recrutarii in domeniul bancar.
O eventuala incetinire a cresterii economice le-ar putea afecta semnificativ, a declarat, presedintele Raiffeisen Bank Romania, Steven van Groningen."Anul acesta am putea vedea, pentru prima data, o diferentiere a bancilor din Romania dupa rezultate, in functie de strategia de risc pe care au abordat-o.
În plus, exista foarte multe la vanzare si nu le cumpara nimeni", a spus un oficial din cadrul Raiffeisen Bank.
Alte banci, alte taxe inedite si mari UniCredit Tiriac Bank are afisat un comision de acordare a unui credit de 3% din valoare (minimum 60 de euro).
La Raiffeisen Bank, care are cel mai mare numar de carduri de credit la nivel national (310.000), combinatia optima este intre overdraft si cardul de credit. ... Trebuie doar sa fie atent", a spus un specialist din Raiffeisen Bank.
"Se face o evaluare de piata a imobilului, iar pretul de pornire a licitatiei este cu 25% mai mic decat cel de evaluare", au explicat surse oficiale din Raiffeisen Bank.
Raiffeisen Leasing IFN a incheiat in primul trimestru peste 1.600 de contracte, in valoare totala de circa 70 milioane de euro, volum dublu fata de cel de anul trecut.
De pilda, printre cei care s-au inscris in cursa se numara Deutsche Bank, austriecii de la Erste Bank, portughezii de la Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, KBC ori BNP Paribas.
Dupa ce Erste Bank a castigat licitatia pentru preluarea BCR, pe lista de investitori interesati de preluarea CEC au mai ramas National Bank of Greece, Monte dei Paschi di Siena, Dexia Bank, EFG Eurobank, OTP Bank si Raiffeisen.
National Bank of Greece, Monte dei Paschi di Siena, Dexia Bank, EFG Eurobank, OTP Bank si Raiffeisen. Printre investitorii interesati s-a aflat si banca austriaca Erste Bank, care a castigat intre timp privatizarea BCR, unde a platit 3,75 miliarde de euro.
La targ participa peste 30 de companii, institutii financiare ce detin cote importante din piata de profil, printre care Banca Comerciala Romana, BRD Groupe Société Générale, Bancpost, Alpha Bank Romania, Raiffeisen Bank, Banca Romaneasca, CEC, Volksbank Romania, HVB ¥iriac, Unicredit Romania, Credit Europe Bank si Piraeus Bank.
google-analytics.com